sunnuntaina, huhtikuuta 13

UUSI VÄRI TYÖVÄENTALOLLE?

Färjäyspäivät


(Klik!)


Tämän sunnuntain Helsingin pitäjän lehdessä on kokoomuksen maksama koko sivun ilmoitus, jolla haetaan ehdokkaita kunnallisvaaleihin. Yllä olevasta mukana olevasta kuvasta voi päätellä, että nykykokkarit eivät muista iso(iso)isiensä harrastuksia kolmekymmentäluvulla samojen talojen kanssa tai sitten "työväenliike" koetaan kyllin harmittomaksi harrastukseksi. Molemmat tulkinnat ovat luultavasti oikeita, valitettavasti.

Riihimäellä on muuten oivallinen Työväentalomuseo (talo tuotu Tammelan Teurosta), joka on avoinna toukokuusta syyskuuhun.

3 kommenttia:

Raivirta kirjoitti...

http://www.aanenvoima.blogspot.com/

Tota kiinnitti vain huomion Anderssonin kommentisssa tämä kohta
"Toivon todella, että kaikki ne ihmiset, jotka nyt syyttään joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle tekevät vallankumouksen "

Eli vallankumouksen tekeminen jää siis pitkäaikaistyöttömille, pätkä työläisille, köyhille kansaneläkeläisille ja muille huono-osaisille väestöryhmille.

Voiko tohtori Andersson vakavissaan uskoa, että tälläinen porukka kykenee vallankumoukseen oikeesti? Tekeekö Anderssonkin vain poliittista liturgiaa?

tiistai, huhtikuu 15, 2008

NIKANDER kirjoitti...

Eihän tuo porukka sitä tee. Mutta toivottavasti ei myöskään hyväpalkkaiset duunarit ja muu keskiluokka. Niitähän ei kiinnosta kuin bensan hinta, oma liksa ja tulevan eläkkeen määrä, jotta saisi sen toisen tai kolmannen auton ym. kivaa haitaketta!

Raivirta kirjoitti...

"Mutta toivottavasti ei myöskään hyväpalkkaiset duunarit ja muu keskiluokka..."

Älä veikkonen huoli moista, ei keskiluokka tee sitä vallankumousta. Hehän koettavat vain toteuttaa omia ja osin myös anettuja unelmiaan ahkeralla ja tunnolisella pakertamisella vuodesta toiseen. Heillä kun on ns järkevä ja vakava suhde tähän maailmaan...