lauantaina, helmikuuta 26

PERS´SUOMALAISTAEnsin hyvät uutiset. Tämän päivän paikallisaviisi Aamuposti kertoi että, Heikki Jäske on syntynyt Joroisissa ja muuttanut vasta 14-vuotiaana Hyvinkäälle, eli ei siis onneksemme ole hyvinkääläinen. M.O.T.

Melkein sivun vaalimainosjutun otsikko on "Ei tätä lautamiesjärjellä käsitä". Kaiken persuilun ja muun lightrasismin ohella hänen huolenaan ovat liian lievät tuomiot. En minäkään kaikkea käsitä. Kuten sitäkään että Jäske on voinut toimia lautamiehenä. Käsityskyvyllään hän käsitteli 80-luvulla Herusin kansalaisopiston majalla eräänä iltana voimanoston silloisen maailmanmestarin Hannu Saarelaisen kanssa erään täkäläisen rajasuutarin muutamaksi kuukaudeksi sairaalakuntoon. Urheilijanuorukainen auttoi ystäväänsä. Tuliko liian pienet tuomiot? TUL ainakin painoi Saarelaisen tempauksen villaisella, muuten olisi urheilu-ura tyssännyt justiinsa.

Minusta rikosrekisterien pitäisi olla vapaasti netissä jokaisen luettavissa. Nykyisin vain työnantajilla on tietyissä tapauksissa oikeus vaatia niitä nähtäviksi. Voimme sen sijaan mennä naimisiin ja tehdä lapsia pahoinpitelijän, murhaajan tai pedofiilin kanssa eikä meillä ole mitään mahdollisuuksia saada tietoja hänen menneisyydestään. Pyhä yksityisyyden suoja suojelee rikollisia.

1 kommentti: