sunnuntaina, huhtikuuta 3

HYVIN KOTOUTUNUT

Perjantain Perjantai-ohjelmassa Anne Berner kiisti perineensä mitään. On hän ainakin perinyt Vallila Interior -perheyrityksen toimitusjohtajuuden isältään. Siinä sivussa ja suvussa hän on perinyt äärioikeistolaisuuden. Näillä omistuksilla ja mielipiteillä valitaan Suomessa ihmiset suuryritysten hallituksiin. Rahantuloa ei voi estää.

Äärioikeistolaisia on kaikissa puolueissa demareista lähtien oikealle. (Julkiset natsipellet ovat erikseen eivätkä varsinaisesti vaarallisia vaikka vastenmielisiä.) Pahoina esimerkkeinä näistä tosi-oikeistolaisista ovat esim. Juhana Vartiainen (joka loikkasi vast´ikään demareista kokoomukseen) ja Olli Rehn (vielä toistaiseksi kepulainen). Nämäkään kundit eivät kauaa "politiikassa" happane vaan nostetaan talouselämän rälssiin hyviä palveluksia tehneinä. Sanokaa minun sanoneeni.

Onko sinua tai tuttuasi pyydetty firman hallitukseen? Tuskin. Teiltä puuttuvat raha ja oikeat (äärioikeistolaiset) mielipiteet.

Perjantaissa (katso YleAreenasta) Berner väitti elävänsä tavallista suomalaista elämää. Hänen tavallisuuteensa kuuluu vain puolen miljoonan vuositulot. Hän on täysiverinen poliitikko, joka puhuu sujuvasti täyttä paskaa ja välttää vastaamasta mihinkään olennaiseen. Tämän päivän onnettomia toimittajia seuratessa tulee totisesti ikävä Leif Salménia.

Siitä kotoutumisesta: Bernerille tuli kiire hommata Suomen kansalaisuus kun piti ministeriksi päästä.


Ei kommentteja: