lauantaina, syyskuuta 12

MARX TODAYKuten Karl Marx männäviikoilla toivoi, politiikka on palannut politiikkaan. Sääli demareita ettei puhiksensa pyydettäessä ja mahdollisuuden saadessaan suorassa tv-lähetyksessä pystynyt parempaan.

Nikanderin teesit:

Ensin Suomen kilpailukyvystä. Snellmanilainen lähtö. Emme pysty koskaan kilpailemaan määrillä, työtunneilla emmekä hinnoilla. Miljardi kiinalaista tekee aina kaiken halvemmalla kuin suomalainen vaikka EK ja kokoomus kuinka lapualaistaisivat* työväkeä. Kuten Jukka Kemppinenkin totesi, halonhakkuu yötä myöten ei auta.

(*Hei, keksinkö uuden verbin...?)

Johtopäätös: Täydellinen virhe tehdä jotain halvalla. Pitää tehdä hyvin ja kalliisti. Esimerkkejä maailmalta: Rolex, Marshall. Kukaan ei kysy hintojen perään vaan maksaa. Suomessa esim. Ruokangas Guitars. Siksi leikkaukset koulutuksesta ovat mielettömiä.

Ja sitten: Ulukomaalaiset tervetuloa! Färiä ja vipinää meille. Hyviä geenejä ja kauneutta tähän pallinaamojen maahan. Erilaista ajattelua. Kansainvälisyyttä. Kielitaitoa.

Ja lopuksi erikseen ja yksityisesti tällekin korsulle: Hei te kolme iloista rosvoa (siellä hallituksessa). Huonosti peitelty ja selitelty tulonsiirto- ja kusetusyritys köyhiltä rikkaille.

Ei kommentteja: